Pages

Monday, June 27, 2011

Penunu bunsen?


Dengan adanya cooking torch ni, tak susah lagi nak buat caramel puding..tak perlu cairkan gula dulu dalam loyang, angkat loyang panas-panas dari api then baru tuang adunan puding..

So sekarang tuang je adunan puding, kukus atau bakar bain marie style .. sejukkan puding, tabur gula dan bakar..hehe as easy as eating it yeh..

Nak kumpul jadi tukun? pm me yeh..this is less than RM100 gadget..:)

9 comments:

bujal X said... Reply to comment

blagak ah~~

*tapi takde rasa gas?

Psyche said... Reply to comment

wow. kalau saya rajin masak (dan suami rajin makan), mesti saya dah order satu. sangat cool okeh. boleh style mat saleh ni. ni promo sampai bila ni?

ciketon fazya said... Reply to comment

@bujal X
ada sikit rasa bujal..eh rasa butane..:p

ciketon fazya said... Reply to comment

@Psyche

while stok last kp..haha
sbb bilangan yang tinggal tak banyak..huhu

DrSinga said... Reply to comment

ekau memang suka masak masak menda menda tekak omputeh ni kan!!

ciketon fazya said... Reply to comment

@DrSinga

persediaan menjadi expatriat konon.. :p

~mrs azmi~ said... Reply to comment

macam best je... bape ringgit ye?

ciketon fazya said... Reply to comment

@~mrs azmi~

Mrs azmi, check kat email yeh..:)
kita anta kat qurin_allisya@yahoo.com

micah said... Reply to comment

Jual lg x blow torch ni?nk bli lh :)