Pages

Thursday, June 16, 2011

Ye ke?

Semalam ialah hari Wordless Wednesday.. Satu-satunya hari tak payah fikir nak susun ayat tapi kena ada gambar.. Tapi kalau masa Wordless Wednesday ni kita boleh buat schedule entry..haha buat siap2 pada malamnya, nah esok pagi Rabu sudah ada entry baru...hehehe

Masa saya setting entry Wordless Wednesday : Kitchen Tools kelmarin, saya terfikir untuk buat entry suka-suka tentang kegunaan barang dapur yang saya ada ( sesetengahnya bukan saya punya, arwah mak mertua yang punya ).. Haha entry2 ni boleh la kategorikan seperti inventori barang-barang di rumah kami..:p

Manalah tau kan kita boleh sharing tips penjagaan atau idea2 penggunaan peralatan tu di luar kotak fikiran.. Hehe saya bukanlah pakar dalam hal2 baking dan memasak, nama juga amatur..so kalau ada penggunaan atau info yang korang rasa " ye ke? " , janganlah marah oke.. anda boleh cakap je " ye ke? " atau "saya rasa salah ni! "... Ini kan info blog aje, bukan jurnal ilmiah hehe :)

2 comments:

nurlisa said... Reply to comment

themed days..barulah bersemangat untuk blog setiap hari:)

terima kasih untuk tips tersebut...

ciketon fazya said... Reply to comment

@nurlisa

sebab dah semakin lampi nak cerita ape.. hahaha