Pages

Tuesday, June 14, 2011

Ruang kerja terkemas (hakikatnya ....)



Ini tagged tertunda..ampunnnnnnn

Inilah ruang kerja saya.. dalam satu ruangan yang dulunya bekas wad, sejak 5 tahun lepas (atau lebih) ruang wad tu dah jadi pejabat kami (sekretariat The Malaysian Cohort)... disebabkan opis ni mmg ramai gila staff, so pegawai2 diberi keistimewaan dengan mempunyai cubicle kerja sorang satu..alhamdulillah ada jugak tempat duduk..

Hehe macam kemaskan meja ai..haha jangan la nak tertipu..gambar diambil bila nak ada audit 5S mmg la kemas.. 10 minit lepas abes audit, mesti macam dilangaruda balik..haha ejaan apakah ni? kadang-kadang ku rasakan simptom dyslexia ku makin menjadi2..

Di depan saya adalah cubicle rakan sekerja.. tapi memandangkan di kerja mmg outstation manjang, so cubicle depan tu sentiasa lah kosong ( Selamat Pengantin Baru Che We)..

Pc tu UKM provide kepada semua pegawai Sains.. memulakan aktiviti blogging separuhnya pakai PC ni jugak..hahahaha.. tapi PC ni low end benar, tak boleh nak support banyak data kerja saya..so data2 kerja masukkanla dalam pendrive ngan CD... (kedekut eh engkau nak beli hard disk)

Kalau nak tengok kelliling sama semuanya ialah fail, fail, fail, fail, fail,..........{read :file, bukan Sebab dah semua data kesihatan, pemakanan, persekitaran, malahan hubungan kekeluargaan pun nak capture.. so bayangkan la betapa volunteers ni puas menjawab soalan.. terima kasih volunteers The Malaysian Cohort!.

Payung tu persediaan untuk hari hujan.. kadang ada angin saya tinggal je payung kat opis.. ada angin pergi balik saya angkut..white board tu pula untuk notes jika ada peserta projek MOSTI ni nak tanya tentang apa yang mereka musykilkan.. so sayalah la tukang goreng jawab semua soalan tu..

Kalender tu untuk kira cuti dan MC.. sepit warna warni tu saya beli masa ntah badan charity ape ntah buat jualan amal (haha nak bagitau membeli sambil beramal ke?).. comel.. tapi sbb ia comel ntah mana2 ntah dah perginya..

Nantilah, kalau berkesempatan ambik gambar 360 darjah, saya tambah gambarnya ( macam tinggal harapan je).

Daaaaaaaaaa

4 comments:

@emy said... Reply to comment

palsu!..hahaha

DrSinga said... Reply to comment

bekas wad??

ada hantu tak??

ciketon fazya said... Reply to comment

@@emy

lalala

ciketon fazya said... Reply to comment

@DrSinga

kite pnh ke kaco hantu palsu je...hntu betul teman tak sior